Kyrkeruds folkhögskola

På Kyrkeruds folkhögskola, konstskolan i Värmland, finns det möjligheter att utvecklas inom en mängd olika konstformer. Här kan du arbeta med måleri, textil, keramik, konstgrafiska tekniker, foto och skulptur.

Den konstnärliga profilen genomsyrar alla skolans utbildningar. Skolan med internat är belägen vid sjön Västra Silen, tre kilometer utanför värmländska Årjäng. Kyrkeruds folkhögskola startade under hösten 2017 en filial i Säffle. Filialen ligger i samma lokaler som Ungdomens hus och bedriver kurserna Allmän kurs, Studiemotiverande folkhögskolekurs (SMF), Etableringskurs och Svenska från dag 1. 

Skulptur – Terminskurs med start hösten 2018

Välkommen att söka till vår nya terminskurs. Undervisningen på Skulptur – terminskurs tar sin utgångspunkt i olika material och tekniker inom det breda ämnesområdet skulptur. Mer information och länk till ansökan finner du via länken till höger.

Åk på målarkurs i Andalusien i sommar!

Vi har fortfarande platser kvar på vår sommarkurs i Andalusien. Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Målarkursen riktar sig till både nybörjare och erfarna.

Våra lärplattformar

På Kyrkeruds folkhögskola använder vi oss av lärplattformarna It’s learning och Schoolsoft. Klicka på länkarna för att komma direkt dit. 

It’s learning (öppnas i nytt fönster)  

Schoolsoft (öppnas i nytt fönster)

 

Följ oss på Instagram

 

 

Följ oss på Facebook liten

Sidan uppdaterades den 12 juni, 2018