Folkhögskolor i Värmland / Nyhetsarkiv / Boksläpp för "En fantastiks antologi II" 

Boksläpp för "En fantastiks antologi II" 

Lagom till skolans läsdagar har boken En fantastisk antologi II kommit från tryckeriet. Det är en antologi med texter från vår kurs Världsskrivande – distans.

Antologin består av tjugotre texter skrivna under deltagarnas sex veckor långa projektarbete hösten 2022. I boken har ett gäng fantastiknördar fått helt fria händer att skriva precis vad de vill, och resultatet är fantastiskt.

Utdrag ur Jonnie Hanssons novell ”Morfar var inte galen”:

"Detta är inte sant. Detta är inte sant. Detta är inte sant.

Ja, du får ursäkta mig för den konstiga inledningen, men morfar lär vrida sig i graven bara över att jag skriver det här, och att inte vidta någon försiktighetsåtgärd skulle vara ansvarslöst och rent av idiotiskt. Det är alltså för din skull jag inleder som jag gör, för om du inte tror på det jag ska berätta, kan det inte komma åt dig … hoppas jag.

Nå väl, om du fortfarande läser tänkte jag ta allting från början..."

Boksläpp i samband med läsvecka

På torsdag den 23:e februari har vi boksläpp där vi presenterar boken på skolan. Den finns i begränsad upplaga med möjlighet för utlån. Boksläppet sker i samband med vår läsvecka där alla deltagare på skolan bryter ordinarie schema för att studera litteratur och läsa tillsammans.

 

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?