Region Värmland logga

Innehållsflytt

Hälso- och sjukvårdens webbinnehåll på regionens intranät och här på Vårdgivarwebben behöver kvalitetssäkras både vad gäller navigering, struktur och innehåll. För att få till en mer sömlös upplevelse med rätt information till rätt målgrupper kommer hälso- och sjukvårdens innehåll på intranätet att flyttas över till Vårdgivarwebben.

I samband med flytten kommer innehållet också att kvalitetssäkras i syfte att skapa nytta för dig som användare. Befintligt innehåll här på Vårdgivarwebben ska också kvalitetssäkras.

Härifrån: Hälsa och vård (intranät)

Till hit: Vårdgivarwebben (extern webbplats)

Enklare att hitta

Du som är hälso- och sjukvårdspersonal ska inte behöva tveka om innehållet finns bland intranätets hälso- och sjukvårdsinformation eller på Vårdgivarwebben. Du ska vara trygg i att hitta information i din roll som vårdgivare på Vårdgivarwebben. För dig som är anställd i regionen finns informationen om din anställning och organisation fortsatt på intranätet.

Att innehållet placeras på Vårdgivarwebben stöttar arbetet mot en nära vård då mycket av innehållet vänder sig till kommuner, andra vårdgivare och samverkanspartners.

Arbetet pågår tillsammans med innehållsansvariga

Arbetet pågår under 2023 och 2024 i samarbete med innehållsansvariga. Innehållsansvariga ska finnas utpekade för varje webbsida i enlighet med rutin.

Innehållsansvarig för webbinnehåll (intranät)

Webbgruppen på Region Värmlands kommunikationsavdelning tar kontakt med berörda för att inleda arbetet.

Välkommen att skicka frågor och funderingar till webbgruppen@regionvarmland.se.

Spara favorit

Har du sparat de flyttade sidorna som favoriter någonstans, exempelvis i modulen Mina favoriter på intranätet? Då behöver du lägga till favoriterna på nytt. På intranätet gör du det i modulen för Mina externa länkar. Modulen Mina externa länkar kan du lägga till på din startsida genom att klicka på Anpassa som finns högt upp till höger på intranätet.

Vill du vara med och påverka? Var med i vår testpanel!

Testning kommer att ske som punktinsatser under arbetets gång. När det är dags att tycka till kommer webbgruppen kontakta dig som har anmält intresse. Om du inte har möjlighet att delta när vi hör av oss kan du alltid tacka nej.
Du är alltid välkommen att kontakta oss med förbättringsförslag, tankar och ideér om våra webbplatser. Tveka inte att höra av dig!
Kontakta: webbgruppen@regionvarmland.se

Sidan uppdaterad