Lediga jobb

Här hittar du alla nuvarande lediga jobb hos Folktandvården Värmland. Finner du inte tjänsten du söker är du alltid välkommen med en intresseanmälan till Johanna eller Åke. Deras uppgifter hittar du längst ner på sidan.

Munhälsostrateg/tandhygienist, hälsoodontologiska utvecklingsenheten

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Folktandvården Värmland har drygt 550 medarbetare och du kommer att vara placerad i Regionens hus, Karlstad. Vi som arbetar på hälsoodontologin är en tandläkare och tre tandhygienister samt extra medarbetare som timresurser.

Beskrivning:
Till hälsoodontologiska enheten, centrum för äldretandvård Karlstad söker vi en munhälsostrateg/tandhygienist med tillträde enligt överenskommelse. Vår medarbetare sen många år Lena Lindqvist ska gå i pension och vi söker nu hennes efterträdare.

Hälsoodontologiska enhetens uppdrag är att vara kunskapscentrum för utveckling av munhälsan hos befolkningen, att tillsammans med klinikerna och övriga inom folktandvården driva vårdutvecklingsfrågor och bidra till kvalitetsutveckling. Hälsoodontologin upprätthåller också service till allmänheten genom att bland annat besvara frågor och medverka på olika arenor som exempelvis mässor och lokala arrangemang. Vi finns i samma lokaler som folktandvårdens stab i landstingshuset. Inom enheten finns centrum för äldretandvård vars övergripande uppdrag är att tydliggöra och vidareutveckla äldretandvården med det långsiktiga målet att den äldre befolkningen i Värmland ska behålla en god oral hälsa. Vi söker dig med intresse och erfarenhet av organisationsfrågor och som vill förbättra tandvårdvårdsomhändertagandet av patienter med särskilda behov. Du kommer, tillsammans med övriga medarbetare på enheten, att jobba med att utveckla verksamheten för äldretandvården och ha ett samlat ansvar för den uppsökande verksamheten. Tjänsten innebär också samarbete med hälso-och sjukvården, ansvar för utbildningsmaterial inom äldretandvården, ge ROAG utbildningar och anordna nätverksträffar. Du bör ha en god kommunikativ och strukturell förmåga. Vidare behöver du vara öppen, ansvarsfull och kunna arbeta både självständigt och i samverkan med övriga inom enheten. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och tandvård till äldre i särskilda boenden är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Karlstad är en stad med många sidor och känd bland annat som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. I Karlstad och Värmland erbjuds många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Värmland välkomnar och vågar. Vi är stolta över och njuter av Vänern, skogen, Klarälven och vårt rika kulturutbud som lockar besökare från hela världen. Här finns rum för olikhet. Här finns ett skönare liv. För mer information se www.karlstad.se

Kvalifikationer:
Legitimerad tandhygienist

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Deltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Besk. tidsbegränsning:

Omfattning: 16 timmar, (2 dagar/vecka). Tjänsten kommer att förläggas inom centrum för äldretandvård, som är en del av hälsoodontologiska enheten.

Ansök senast:
2019-01-27
Referensnummer:
Dnr RS/190100
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Lena Lindqvist, munhälsostrateg
 
054-61 94 63
 
Christina Carlson, övertandläkare
 
054-61 96 36
 
Facklig företrädare:
Alisa Mehmedovic, SRAT
 
0570-71 27 70
 
Facklig företrädare för Vison nås via växeln
 
054-61 50 00
 
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-01-11
Sök jobbet här
Tillbaka till Jobba hos oss