Lediga jobb

Här hittar du våra lediga jobb just nu, välkommen med din ansökan! Du kan också skicka en spontanansökan till någon av våra HR-medarbetare, kontaktuppgifterna hittar du nedan.

Tandläkare, folktandvården Årjäng

Årjäng
Folktandvården

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Om verksamheten

I Årjängs kommun finns möjligheterna för dig som söker livskvalitet. Här är det nära till det som är viktigt i vardagen. I Årjäng bor det ca 10 000 invånare. Det finns tre tätorter: Årjäng, Töcksfors och Lennartsfors. Årjäng är huvudort och största ort med ca 3500 invånare. Förutom trav- och golfbanor erbjuder Årjäng ett rikt friluftsliv i en vacker natur med ca 1 000 sjöar.

 

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid men diskuterar gärna individuella arbetstidslösningar. I tjänsten ingår både vuxentandvård och barntandvård.

Hos oss utvecklas du, får fördjupade kunskaper inom alla specialiteter, och blir samtidigt en skicklig odontolog. Trevliga och nöjda patienter kännetecknar folktandvården Årjäng, som ligger 10 mil från Oslo! I Värmland jobbar vi nära specialisterna och nischade kollegor i regionen. Som medarbetare i folktandvården Årjäng får du 11 kollegor som strävar efter att ge värmlänningarna livskvalitet i världsklass och en chef som vill se dig växa och utvecklas. I hela organisationen folktandvården Värmland arbetar runt 560 medarbetare med olika bakgrund och erfarenhet i yrket.

Kvalifikationer

Du är mån om ett bra patientbemötande och genuint intresserad av professionellt kliniskt arbete. Du vill bidra till den positiva arbetsmiljön i en organisation med mångfald och öppenhet. Är du nyutexaminerad får du en utbildad handledare och introduktion enligt ett särskilt program.

Kontakt
Jenny Ström Jansson
, Klinikchef
Telefon: 057314980

Facklig företrädare Patrik Jarestam, TT, tfn 0563-478 10

Anställningsform:
Tillsvidare
Omfattning:
Heltid 100 procent
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
31 december 2019
Publicerad:
21 november 2019
Referensnummer:
Dnr RS/192479
Löneform:
Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs:
Nej
Körkort krävs:
Nej
Antal platser:
1
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Tillbaka till Jobba hos oss