Lediga jobb

Här hittar du alla nuvarande lediga jobb hos Folktandvården Värmland. Finner du inte tjänsten du söker är du alltid välkommen med en intresseanmälan till Johanna eller Åke. Deras uppgifter hittar du längst ner på sidan.

Tandläkare, folktandvården Stortorget och Hermes, Säffle

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Beskrivning:
Folktandvården Stortorget och folktandvården Hermes i Säffle söker tandläkare till båda klinikerna med tillträde efter överenskommelse. Klinikerna samarbetar idag och på sikt finns planer på en gemensam klinik. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid men är även öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Folktandvården Stortorget är en klinik med 14 anställda fördelade på 2 tandläkare, 7 tandhygienister och 5 tandsköterskor. Folktandvården Hermes är en klinik med 11 medarbetare fördelat på 4 tandläkare, 2 tandhygienister och 5 tandsköterskor.

I Säffle kommun bor ca 16 000 invånare. Här kan man njuta av lugna paddeltag i stilla vattendrag, fiska gös i Byälven i centrala Säffle, packa picnic-korgen för en skärgårdstur på Vänern som är Europas största sötvattensskärgård m.m. Är du intresserad av jakt finns det även goda möjligheter till det. För mer information se www.saffle.se

Kvalifikationer:
Tandläkarexamen Du är erfaren eller nyutexaminerad och intresserad av att utveckla dig inom odontologin. Du ska vara genuint intresserad av att göra ett gott kliniskt arbete i förening med ett bra patientbemötande. Är du nyutexaminerad kommer du att få den handledning du behöver.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-03-10
Referensnummer:
Dnr RS/190040
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Maria Granath, klinikchef Stortorget
0533-814 00
Kerstin Roden, klinikadministratör Stortorget
0533-814 00
Harun Hadzimusic, klinikchef Hermes
0533-814 20
Anita Börjesson, klinikadministratör Hermes
0533-814 20
Facklig företrädare:
Patrik Jarestam, TT
0563-470 10
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-01-24
Sök jobbet här
Tillbaka till Jobba hos oss