Lediga jobb

Här hittar du alla nuvarande lediga jobb hos Folktandvården Värmland. Finner du inte tjänsten du söker är du alltid välkommen med en intresseanmälan till Johanna eller Åke. Deras uppgifter hittar du längst ner på sidan.

Tandläkare, folktandvården Arvika och Åmotfors

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Stabilitet, utveckling och nöjda patienter kännetecknar folktandvården Arvika, som är Värmlands största klinik med den bästa utsikten! Här jobbar många nischade kollegor, vi har en tandregleringsklinik på samma våning och nära tillgång till specialisterna i den övriga organisationen. Som medarbetare i folktandvården Arvika får du kollegor som strävar efter att ge värmlänningarna livskvalitet i världsklass och en chef som vill se dig växa och utvecklas. I hela organisationen folktandvården Värmland arbetar runt 560 medarbetare med olika bakgrund och erfarenhet i yrket.

Folktandvården Arvika och Åmotfors erbjuder tandläkartjänster inom allmäntandvården med variationsrikt arbete och möjlighet till individuell utveckling.

• Vilka är dina intressen inom allmäntandvården?

Beskrivning:
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 40 timmar men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. I tjänsterna ingår såväl vuxentandvård som barntandvård med möjlighet till att arbeta på flera kliniker.

Vi som blir dina arbetskamrater är 7 tandläkare, 11 tandhygienister och 19 tandsköterskor. I Arvika kommun finns möjligheterna för dig som söker livskvalitet. Här är det nära till det som är viktigt i vardagen. Arvika är Värmlands näst största kommun, med storslagen natur, många sjöar, flera naturreservat och många mil vandrings- och kanotleder. Kommunen har också ett rikt kultur- och fritidsliv. Se mer www.arvika.se

Kvalifikationer:
Du är mån om ett bra patientbemötande och genuint intresserad av professionellt kliniskt arbete. Du vill bidra till den positiva arbetsmiljön i en organisation med mångfald och öppenhet. Är du nyutexaminerad får du en utbildad handledare och introduktion enligt ett särskilt program.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-04-28
Referensnummer:
Dnr RS/191048
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Charlotte Bohm, klinikchef
0570-71 27 78
Ara Jarivan, odontologisk samordnare
ara.jarivan@regionvarmland.se
Facklig företrädare:
Patrik Jarestam, TT
0563-478 10
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-04-09
Sök jobbet här
Tillbaka till Jobba hos oss