Start / Våra kliniker / Specialisttandvård / Pedodonti, specialisttandvård för barn och ungdomar

Pedodonti, specialisttandvård för barn och ungdomar

Vi på Specialistkliniken för barn- och ungdomstandvård tar emot barn och ungdomar upp till och med 18 års ålder på remiss från allmäntandvården.

Vi tar emot barn och ungdomar som på grund av funktionsnedsättning, kronisk sjukdom eller annat skäl har svårt att ta emot behandling på en vanlig klinik. Några av remisserna sänds vidare till resurstandläkare med särskild kompetens.

Klinikchef: Tita Kirkinen

Kontakt

Logga in på www.1177.se för att kontakta kliniken.

Specialistkliniken för barn- och ungdomstandvård
Hagagatan 6
652 20 Karlstad

Telefon: 010-831 94 90
E-post: specialisttandvard.pedodonti@regionvarmland.se

OBS! Vänligen observera att mejlen endast får användas för frågor som inte avser någon form av personuppgifter. Du som är patient hänvisas därför till våra e-tjänster på 1177.se. Detta på grund av dataskyddslagstiftningen som gör att vi inte kan behandla personuppgifter via mejl.

Är du leverantör, annan vårdgivare eller bara har en allmän fråga är du välkommen att kontakta oss via mejl.

Ändra tid och lämna återbud

Från och med den 1 april 2023 ska av- och ombokning göras senast 24 timmar innan ditt besök för att ingen debitering för sent återbud/uteblivande ska ske. Läs mer om våra avgifter här.

Du ändrar eller bokar av din tid enklast genom att logga in på 1177.se. Du hittar tiden under ”Bokade tider”. Observera att vissa besök inte kan av- och ombokas via 1177.se, kontakta då din klinik.

För att logga in behöver du ett BankID eller e-legitimation. Är du ombud för ett barn kan du logga in med din egen inloggning fram tills dess att barnet har fyllt 13 år.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?

Kontakta oss

Följ oss i sociala medier