Start / Molkom / Våra utbildningar / Animation / Våra lärare på Animation

Våra lärare på Animation

Låt oss presentera våra excellenta lärare som du kommer att få träffa under din studietid hos oss på Animation.

Vår erfarenhet blir din verktygslåda

Du gör jobbet men vi ser till att du får de verktyg du behöver längs med vägen.

Ordinarie lärare

Porträttbild på läraren Markus Hanson.

Markus Hanson

Markus är kursansvarig och ordinarie animationslärare. Han har mångårig erfarenhet av att undervisa animation i en rad olika sammanhang, och började arbeta som filmpedagog 2010 med inriktning på animation.

 

Porträttbild på läraren Ricky Earl. 

Ricky Earl

Ricky är ordinarie animationslärare på deltid. Han är en erfaren animatör och arbetar idag på Karrot Animation i London som bl.a. producerar Peppa Pig.

 

Återkommande gästlärare

Porträttbild på Daniel Rönning. 

Daniel Rönning

Daniel är en mycket erfaren 3D-generalist som är specialiserad främst inom motion graphics. När han är hos oss lär han ut grunderna i 3D-modellering.

 

Porträttbild på läraren Alexis Wanneroy. 

Alexis Wanneroy

Alexis jobbar som Head of Character Animation på Fortiche som producerar den prisbelönta serien Arcane. Han har tidigare arbetat som animatör på Dreamworks. Alexis bistår oss som gästlärare med sin stora erfarenhet med fokus på skådespeleri inom animation.

 

Porträttbild på läraren Ola Kolendo. 

Ola Kolendo

Ola arbetar som Background Artist och har bland annat arbetat med Netflix-serien Dead End: Paranormal Park. Hos oss undervisar Ola som gästlärare i de grundläggande delarna i att skapa bakgrunder anpassade för 2D-animation.

 

Porträttbild på läraren Raya ihren. 

Raya Ihrén

Raya har tidigare studerat på Animation, idag studerar och arbetar hon i Australien. Hennes specialitet är 3D-skulptering och riggning, och hos oss går hon igenom grunderna i 3D-skulptering.

Porträttbild på gärtläraren Peter Driscoll. 

Peter Driscoll

Peter arbetar som Senior Animator på några av världens främsta studios för postproduktion, som t.ex. MPC, Dneg och Cineste. Som gästlärare hjälper han oss med de övergripande delarna inom VFX, samtidigt som han ger ett mer djupgående fokus på Creature Animation.

Porträttbild av Claire Denaux som håller upp en enhörningskopp. 

Claire Denaux

Claire är verksam som 3D-animatör och animerade på Netflix-serien ”Blue Eye Samuari”. Hos oss föreläser hon om hur det var att arbeta med serien, och hur hon använde sig av animationens grundprinciper för att få fram dess animationsstil.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?