Till startsidan

Arvika-Åmotfors

Ta reda på hur det är att jobba hos oss!

Arvika stadspark bjuder in till sköna promenader och andra aktiviteter, sommar som vinter.

Om kliniken

Stabilitet, utveckling och nöjda patienter kännetecknar Folktandvården Arvika-Åmotfors, som är Värmlands största folktandvårdsklinik. Här jobbar många nischade kollegor och i Arvika har vi en tandregleringsklinik på samma våning samt en klinik på sjukhuset. Vi har även nära tillgång till specialisterna i den övriga organisationen.

  • Medarbetare: 52 (totalt på båda enheterna)
  • Patienter: 9 260 vuxna, 6 960 barn och unga (totalt på alla enheterna)
klinikchef"Här får du kollegor som strävar efter att ge värmlänningarna en god munhälsa och en chef som vill se dig växa och utvecklas!"
- Ary Amin, klinikchefVästra Värmland bjuder på naturupplevelser och kultur

"Huvudstad" i västra Värmland är Arvika som är den perfekta småstaden, gemytlig och trivsam. Traktens rika kulturliv får ständigt nytt bränsle från bland annat Ingesunds musikhögskola och Arvika hamnfest, en stor musikfestival där artister som Zara Larsson och Thåström har spelat.

Om du behöver en paus från all kultur kan du ta dig an någon av de många kanot- och vandringslederna i området.

Åmotfors ligger i Eda kommun, mittemellan Karlstad och Oslo. Där finns härliga naturupplevelser och många naturreservat. När semesterfeelingen slår till och utlandet kallar har du den internationella flygplatsen Gardemoen endast 1,5 timmes resväg från Eda.

Läs mer om Arvika här (arvika.se) och Åmotfors här (eda.se).

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?