Till startsidan
Start /Jobba hos oss /Spana in våra kliniker /Specialistklinik: Ortodonti

Specialistklinik: Ortodonti

Ta reda på hur det är att jobba hos oss!

I och runt Karlstad centrum finns många mysiga grönområden.

Om kliniken

På Ortodontikliniken har vi en mycket god sammanhållning och trivsel och en hög kompetens inom alla typer av bettavvikelser. Kliniken har ett gott samarbete med allmäntandvården och övriga specialistmottagningar inom regionen.

Vi är en modern och innovativ klinik med den senaste tekniken – Värmlands tandregleringsklinik är den första i Sverige som testat ortodonti på distans, där våra duktiga ortodontiassistenter utför behandling med stöd av specialister i Göteborg via videokamera.

  • Medarbetare: 21
klinikchef"I organisationen finns stora möjligheter att utvecklas och påverka sin arbetssituation genom korta beslutsvägar."
- Marie Branzén, klinikchef
Karlstad – en mysig stad med storstadskänsla

Karlstad är en vacker och trevlig stad, här finns universitet, stora sportanläggningar och ett brett utbud av kultur. I Karlstad hittar du allt du vill ha av en storstad, i en lugn och mysig miljö.

Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Klarälven, Vänern och den omväxlande naturen ger fina möjligheter till såväl sommar- som vinteraktiviteter.

Läs mer om Karlstad här (karlstad.se).

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?