Till startsidan

Kil

Ta reda på hur det är att jobba hos oss!

Kil ligger vackert beläget vid Frykens södra ände.

Om kliniken

På Folktandvården Kil värnar vi om personlig utveckling och bra arbetsvillkor. Våra medarbetare har en positiv inställning och är flexibla, vid behov hjälper vi till på andra kliniker runt om i Värmland.

Vi har en ny klinik på gång som ska byggas i ett helt nytt hus som kommer att ligga i centrala Kil med bra förbindelser med tåg och buss.

  • Medarbetare: 17
  • Patienter: 2 865 vuxna, 3 045 barn och unga
klinikchef"En av klinikens styrkor är tillgången på bra handledning, vare sig du är ny tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska."
- Susanne Erlandsson, klinikchefKil – idylliskt läge vid Fryken

Kil har ca 12 000 invånare och har en otroligt vacker omgivning vid södra delen av sjön Fryken. Upptäck de djupa ravinerna, gå en runda på golfbanan eller tillbringa en dag i slalombacken. Dessutom finns en stor idrottsplats med bland annat ishall, tennisbanor och fotbollsplaner. Som om det inte vore tillräckligt finns ridklubb, stort gym och padel.

Förbindelserna med Karlstad är mycket goda både med tåg och buss. Kil är en viktig järnvägsknut och har därför täta tågförbindelser till och från Stockholm, Göteborg och Oslo, dit du tar dig på ca 3 timmar. Karlstads flygplats ligger ca 10 km från centralorten Kil.

Läs mer om Kil här (kil.se)

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?