Till startsidan
Start /Jobba hos oss /Spana in våra kliniker /Specialistklinik: Medicinsk tandvård

Specialistklinik: Medicinsk tandvård

Ta reda på hur det är att jobba hos oss!

Klarälven ringlar sig genom Karlstad och förgyller sommaren för båtfarare, kanotister och badsugna värmlänningar.

Om kliniken

Kliniken för medicinsk tandvård erbjuder vård av hög kvalitet grundad på den långa erfarenhet våra medarbetare samlat på sig genom åren och vi har i nuläget tre specialister inom orofacial medicin.

Vi är samlokaliserade med käkkirurgi, oral radiologi och bettfysiologi, vilket gynnar möjligheten till konsultationer och terapiplaneringar. Hos oss finns en fin gemenskap, medmänsklighet och viljan att göra det allra bästa för våra, ibland utmanande men alltid spännande, patienter.

  • Medarbetare: 10 
klinikchef"Vi strävar hela tiden efter att utvecklas, ge patienter optimal vård och att ta hand om varandra. Vi är ett härligt gäng som är ödmjuka, prestigelösa och empatiska"
- Diana Leverington, klinikchefKarlstad – en mysig stad med storstadskänsla

Karlstad är en vacker och trevlig stad, här finns universitet, stora sportanläggningar och ett brett utbud av kultur. I Karlstad hittar du allt du vill ha av en storstad, i en lugn och mysig miljö.

Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Klarälven, Vänern och den omväxlande naturen ger fina möjligheter till såväl sommar- som vinteraktiviteter.

Läs mer om Karlstad här (karlstad.se).

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?