Till startsidan
Region Värmland / Nyhetsarkiv / Megaheartz - Workshop och visning med Emily Norling i Karlstad

Emily Norling, fotograf Anders Rye Skjoldjensen

Megaheartz - Workshop och visning med Emily Norling i Karlstad

Workshop, filmvisning och mingel med Emily Norling. Välkommen 15 mars till en exklusiv dag med fokus på film och inspiration med den prisbelönta skaparen av Megaheartz.

Upptäck konsten att förvandla en gnista av inspiration till en gripande filmberättelse med Emily Norling, den hyllade regissören bakom dokumentärfilmen Megaheartz. Denna film, en fängslande blandning av konst och dokumentär, utforskar kärlekens kärna genom livet av fyra kvinnor med deras djupt personliga och inspirerande historier.

Workshop 15 mars - Från inspiration till film

Missa inte denna unika möjlighet att dyka djupt in i filmens värld tillsammans med en av de mest inspirerande personerna i branschen. Emily kommer att dela med sig av sin kreativa process, från den initiala idén till den slutliga filmen. Deltagarna får en sällsynt inblick i hur Emily tänder gnistan för en berättelse och noggrant fostrar den till en färdig film som berör hjärtan. Workshopen kommer att täcka:

  • Inspirationens källor: Hur hittar och väljer Emily sina ämnen?
  • Från idé till verklighet: Stegen i att utveckla och producera en dokumentärfilm.
  • Kreativa utmaningar och hur man övervinner dem.
  • Interaktiv Q&A session där du får möjlighet att ställa dina frågor direkt till Emily.

Workshop med efterföljande middag

Datum: 15 mars

Plats: Värmlands Museum, Karlstad

Tid workshop: 14.30‑16.30

Tid middag: 17.00‑17.45

Vem bör delta?

Denna workshop är perfekt för filmstudenter, aspirerande filmare, dokumentärfilm-entusiaster och alla som är intresserade av berättandets konst. Oavsett om du är nybörjare eller redan har erfarenhet inom filmproduktion, kommer du att lämna denna workshop med ny kunskap, inspiration och idéer för att föra dina egna projekt till liv.

Filmvisning och samtal på Arenan

Upplev Megaheartz, ett ultraintensivt porträtt av kärlek och återuppfinning, följt av ett öppet samtal med Emily Norling. Diskutera filmen, dess teman och vad som ligger bakom dess skapelse.

Tid för film och samtal: 18.00‑20.00

Plats: Arenan

Filmmingel på Plaza

Avsluta kvällen med ett mingel där du får möjlighet att nätverka med andra filmintresserade, diskutera dagens insikter och dela dina egna drömmar och projekt. Ett perfekt tillfälle att knyta kontakter och inspireras av likasinnade.

Tid för mingel: 20.00‑22.00

Plats: Plaza, Västra Torggatan 2

Anmälan

Missa inte denna unika möjlighet att dyka djupt in i filmens värld tillsammans med en av de mest inspirerande personerna i branschen. Anmäl dig och ta ditt första steg mot att berätta din egen gripande historia.

Efter workshopen erbjuds deltagarna en middag med regissören.

Begränsade platser till workshopen (max 15 pers) – Anmäl dig nu för att säkra din plats!

Sista anmälningsdag är tisdag den 12 mars.

Anmälan för workshop och visning

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?