Till startsidan
Hem /Om regionen /Mänskliga rättigheter /Wermland Pride 2024

Wermland Pride 2024

Region Värmland deltar i Wermland Pride i Karlstad den 24 augusti 2024. Träffa oss i parken och följ med i paraden bakom banderollen En region för alla.

Vi i Region Värmland arbetar med hbtq-frågor och mänskliga rättigheter på flera olika sätt. Vår värdegrund, för alla i Värmland, ska finnas med i varje möte med patienter, kunder, invånare och kollegor – varje dag och året om. Wemland Pride är ett viktigt tillfälle för oss att manifestera allas lika värde. Ses vi där?

När: 24 augusti 2024
Plats: Solparken, bakom Värmlands museum (Sandgrundsudden)

Region Värmlands tält.
Vi är på plats

Träffa oss i tältet

Prata med oss om hur vi jobbar med hbtq och inkludering, delta i vårt quiz Likarättskampen och hämta kondomer och glidmedel med mera. I år lägger vi också fokus på att fånga in din upplevelse av oss och hur du blir bemött inom våra verksamheter. Allt för att vi ska kunna utvecklas till det bättre.

Människor i paraden.
En region för alla

Häng med i paraden

Alla är välkomna att gå med i paraden bakom banderollen med budskapet en region för alla. Ta med något att låta med – trummor, maracas, visselpipor eller nåt annat roligt. Vi på Region Värmland delar ut handflaggor. Hoppas vi blir riktigt många!

Likarättskampen

Gör vårt roliga quiz Likarättskampen.

Dela din upplevelse

I år ligger fokus på att fånga in din upplevelse av hur du blivit bemött i våra verksamheter. Inspelen ska användas i utbildningssyfte och göra oss bättre.

Pride på fler platser i länet

Region Värmland deltar i flera Prideaktiviteter. Bland annat i Hagfors 31 augusti och under Prideveckan i Arvika vecka 34.

Mer om Region Värmlands arbete med mänskliga rättigheter året om

Mänskliga rättigheterVill du veta mer om hur vi arbetar övergripande med rättighetsfrågor?
Våra ungdomsmottagningarVill du komma i kontakt med ungdomsmottagningarna?
Schyst – en kunskapsbankEn digital kunskapsbank för dig som vill bli mer medveten.