Till startsidan

Profilmaterial

Information om regionens profilmaterial.

Rollup

Rolluper och andra vepor och flaggor kan användas för att sprida budskap och information vid exempelvis mässor och andra evenemang.

Viktigt är att låta budskapet komma fram på ett tydligt sätt som kan ses på avstånd.

På ljusgrå bakgrund (10 procent) används svart eller blå text.

Mässmonter

På mässor möts besökarna av en mängd olika budskap och intryck. Här gäller det att skapa uppmärksamhet så att besökaren stannar till vid just vår monterplats.

Tänk på att inte placera viktig information för långt ner på de skyltar, skärmar och andra budskapsbärare som ska finns i montern, då det riskerar att inte synas. Logotypen bör därför placeras i något av de övre hörnen beroende på bild och utformning av mässmaterialet.

Använd inte för mycket text och tänk på att anpassa textens teckengrad så att texten inte blir för liten att läsa på håll. Vår monter ska kännas igen på långt håll och vi använder därför vår identitetsfärg på det mesta av materialet, men kompletterar gärna med bilder och våra kompletterande färger för att väcka intresse eller för att förstärka ett budskap.

Kläder

Alla profilkläder ska ha regionens logotyp synligt placerad. Var logotypen placeras beror på plagget och dess användningsområde. Vi rekommenderar att logotypen placeras på vänster sida på bröstet, på vänster överarm eller ryggen. Eventuell text skrivs i Neue Helvetica.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?