Till startsidan
Start / Om regionen / Hållbarhet / Utveckling

Utveckling hållbarhet

Utveckling och innovation driver nya hållbara lösningar och arbetssätt framåt. I Region Värmland är innovation ett arbetssätt för att uppnå våra mål.

Innovationssluss Vivan

Innovationssluss Vivan ger medarbetare, patient, invånare och andra aktörer som har en idé stöd, rådgivning, projektledning och samarbeten för att komma vidare och utveckla sin idé. Regional vägledning för innovation som ett erbjudande regionen har för att hitta nya lösningar på problem.

Innovationssluss Vivan

DigitalWell Arena

Region Värmland deltar i DigitalWell Arena. Ett utvecklingsarbete gör att utveckla en attraktiv hälsa- och sjukvård i Värmland som samtidigt bidrar till regional tillväxt. Region Värmland vill möta utmaningarna inom hälso- och sjukvården genom att förflytta fokus från sjukvård till hälsoförebyggande och individens egenförmåga att bibehålla en god hälsa med stöd av digitala verktyg.

DigitalWell Arena

Innovationsutmärkelsen

Region Värmland vill främja en innovativ organisationskultur som lyfter fram modiga, kreativa, och nyfikna medarbetare. Därför delar regionen årligen ut innovationsutmärkelsen till en verksamhet som varit innovativa. Det kan till exempel röra sig om ett nytt eller förändrat arbetssätt, tjänst eller produkt.

Den verksamhet som får ta emot innovationsutmärkelsen får 60 000 kronor, ett vandringspris samt ära och uppmärksamhet.

Innovationsutmärkelsen vinnare 2023

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?