Till startsidan
Start / Politik & demokrati / Samverkan / Civilsamhälleskartan Värmland

Civilsamhälleskartan Värmland

Rapporten Civilsamhälleskartan Värmland berättar om Värmlands 8 500 idéburna organisationer. Rapporten ger viktig kunskap om civilsamhället och kan bidra till ny samverkan mellan länets aktörer.

Samverkan mellan olika organisationer blir allt viktigare i samhällets utmaningar. Civilsamhället är en viktig del i den samverkan och rapporten Civilsamhälleskartan Värmland kan ge värdefull kunskap om de organisationer som finns. Samverkan mellan den idéburna och den offentliga sektorn kan leda till att behov identifieras snabbt. Samverkan bidrar också till att kompetenser och resurser hos civilsamhället kan tas tillvara på bästa sätt.

För Region Värmland ger civilsamhälleskartan underlag för bland annat det regionala utvecklingsarbetet inom ramen för Värmlandsstrategin och det folkhälsostrategiska arbetet. Den kommer också till nytta i samverkan med både civilsamhället, kommunerna och andra aktörer i länet.

Civilsamhälleskartan Värmland 2023
Civilsamhälleskartan Värmland 2023En överblick över det organiserade civilsamhället och dess potential och utmaningar.

Så skriver du ut rapporten

För att all grafik ska komma med i utskrift av Civilsamhälleskartan behöver du göra en inställning.

Längst upp till höger på rapportsidan finns knappen för utskrift. När du klickat på Skriv ut får du upp möjligheter för inställningar. Under Alternativ klickar du i Bakgrundsgrafik.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?