Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Projekt/utvecklingsledare, kollektivtrafiken i Värmland

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Från 2019 organiseras kollektivtrafiken i Värmland i Region Värmlands regi. Det innebär att Värmlandstrafik och Karlstadsbuss är varumärken som tillsammans levererar mobilitet i hela länet. Förutom allmän kollektivtrafik svarar vi för organisering av skoltrafik i 15 kommuner, länsfärdtjänst i 15 kommuner samt sjukresor. Med 8000 kollegor i koncernen och 100 nära eldsjälar i verksamhetsområde kollektivtrafik är vi en av Värmlands största arbetsgivare med möjlighet att påverka vardagen för alla människor i vår vackra region. När vi säger livskvalitet i världsklass menar vi det verkligen. Nu söker vi dig som förstår att framtidens välfärd och livskvalitet förutsätter offensiv digitalisering och utveckling av nya mobilitetslösningar. Tjänsten är underställd utvecklingschef. Placeringsort valfritt mellan Munkfors eller Karlstad.

Beskrivning:
Projekt / processledning i pågående EU-finansierade utvecklingsprojekt med inriktning på digitalisering och nya former av mobilitet. Driva interna förändringsprocesser med fokus på teknisk utveckling och digitalisering. Ansvara för att resultat från utvecklings- och förändringsprocesser tas tillvara inom kollektivtrafikens olika delar samt inom relevanta områden i Region Värmland.

Kvalifikationer:
Vi tror att du har examen inom det tekniska området samt dokumenterad utbildning inom projekt eller processledning.

Du har erfarenhet av: • projekt eller processledning i komplexa projekt med olika interna och externa intressenter.

• projektledning i projekt med fokus på teknisk utveckling.

• strategiskt arbete

• att arbeta med agila projektmetoder

Vi vill även att du: • har god kommunikativ förmåga vilket innebär att du kan leda och entusiasmera andra som medverkar i eller har nytta av förändringsprocessernas resultat.

• är strukturerad och tar ansvar för helheten.

• är bekväm med att använda engelska som arbetsspråk både i skrift och tal.

• har god förståelse för administrativa och ekonomiska processer i stora organisationer och kan balansera resurser i enskilda projekt i förhållande till organisationens förmåga och tillgängliga resurser.

Meriterande • Erfarenhet från EU-projekt.

• Erfarenhet från arbete i politiskt styrda organisationer.

• Erfarenhet av ledarskap eller eget företagande.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-06-27
Referensnummer:
Dnr RS/191592
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Lena Thorin, utvecklingschef
lena.thorin@varmlandstrafik.se
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växel
054-61 50 00
Publicerad:
2019-06-13
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster