Till startsidan

Vikariebanken

Här kan du visa ditt intresse för korttidsvikariat inom hälso- och sjukvården och olika serviceyrken.

Sjuksköterskor stämmer av schemat.

Korttidsvikariat

Nya korttidsvikariat rekryteras alltid efter verksamheternas behov och på uppdrag av rekryterande chef. Din intresseanmälan läggs vilande tills eventuellt behov uppstår. Vid anställning kommer dina inloggningsuppgifter till Vikariebanken och mer information i ett e-post till dig.

Ett korttidsvikariat är sammanhängande upp till 14 dagar, där du blir bokad vid behov. Du anger själv vilka verksamheter inom Region Värmland som du är intresserad av att arbeta hos samt när du är tillgänglig. Att arbeta som korttidsvikarie fungerar många gånger som en inkörsport till längre vikariat och tjänster.  

Intresseanmälan i Vikariebanken

Om du är intresserad av att arbeta hos oss på Region Värmland är du välkommen att göra en intresseanmälan i Vikariebanken, som är ett webbaserat system där våra olika verksamheter söker och bokar korttidsvikarier.

Kompetens och personliglämplighet

Förutom den utbildning som krävs för respektive yrkeskategori är erfarenhet meriterad, men vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet. Det här är våra kompetenskrav

Yrkeslegitimation och belastningsregister

Innan du erbjuds en anställning hos oss kontrollerar vi din yrkeslegitimation och ditt belastningsregister. Läs mer om vilka utdrag du förväntas kunna visa upp.  

Välkommen med frågor

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på vikariebanken@regionvarmland.se

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?