Till startsidan

Flexibel anställning

Vi erbjuder dig som är specialistläkare, specialistsköterska eller psykolog olika valmöjligheter till arbete hos oss. Ditt uppdrag är att möta patienter utifrån sitt medicinska behov och att stödja våra verksamheter med din kompetens.

Två vårdpersonal.

Vi erbjuder dig

 • Stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet
 • Stora möjligheter att arbeta flexibelt
 • Erfarenhet och utveckling varje dag på jobbet
 • En trygg anställning och ett flexibelt uppdrag

Vi söker dig som har en gedigen kompetens, gillar att arbeta självständigt och har en stark servicekänsla toppad med flexibilitet.

Välj mellan olika alternativ

Inom vår interna bemanningsservice erbjuds du som är specialistläkare, specialistsköterska eller psykolog att arbeta tillsammans med oss enligt olika alternativ:

 • Flexibel anställning – du är specialistläkare, psykolog eller specialistsjuksköterska För dig som med din specialistkompetens och vill bidra och stödja andra verksamheter vid korttidsfrånvaro. Uppdraget innebär mycket hög flexibilitet. Uppdraget är varierande och utvecklande. Efter introduktion jobbar du på olika enheter utifrån din specialistkompetens. Som ersättning för detta kan vi erbjuda dig som tillsvidareanställd ett lönetillägg varje månad. '
 • Bidra med din kompetens – du är specialistläkare, psykolog eller specialistsjuksköterska
  För dig som med din specialistkompetens och vill bidra och stödja andra verksamheter vid längre tids frånvaro (3–6 månader). Uppdraget innebär att du är utlånad till specifik verksamhet under en begränsad tid. Uppdragen är varierande och utvecklande.
 • Definierat uppdrag – du är specialistläkare eller psykolog
  För dig som med din specialistkompetens önskar bidra och stödja andra verksamheter vid ett begränsat definierat uppdrag som till exempel kökortning under en viss period. Detta alternativ gäller specialistläkare eller psykolog.
 • Timanställning – du är specialistläkare, psykolog eller specialistsjuksköterska
  Om du arbetar deltid, är pensionär eller har en anställning hos en annan arbetsgivare finns det också möjlighet att arbeta som timanställd hos oss förutsatt att det finns ett behov hos verksamheten.

Var kan du jobba?

Hos oss är hälso- och sjukvården organisatoriskt indelad i två områden, område öppenvård och område slutenvården. Inom område öppenvård finns primärvård och psykiatri. Inom område slutenvård finns allmän- och specialiserad vård inklusive kirurgisk- och medicinsk behandling.

Som läkare kan du välja ditt uppdrag inom område slutenvård eller öppenvård, du kan också kombinera uppdraget om det passar dig bättre.

Som specialistsjuksköterska och psykolog kan du välja att söka uppdrag inom område öppenvård.

Vill du ha stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet eller arbeta flexibelt? Kontakta mig gärna för mer information:

Karin Welenstrand Hindenäs
Enhetschef intern bemanningsservice
E-post: karin.welenstrand@regionvarmland.se

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?