Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Tandhygienist, folktandvården Skoghall

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Folktandvården Skoghall har 8 tandläkare, 7 tandhygienister och 14 tandsköterskor. Vi behandlar ca 4.000 barn och antalet vuxna revisionspatienter är ca 6 300. Vi arbetar enligt arbetsmodellen 7 till 7.

Kliniken ligger mitt i centrala Skoghall, huvudorten i Hammarö kommun. Hammarö är en skärgårdskommun med goda möjligheter till bland annat segling, golf och fiske. Närheten till Karlstad gör det lätt att ta sig till arbetet även för den som vill bo i stan då det är cykelavstånd och finns goda bussförbindelser.

Beskrivning:
Till folktandvården Skoghall söker vi nu en engagerad, flexibel och kvalitetsmedveten tandhygienist med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 40 timmar men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Dina arbetsuppgifter blir alla förekommande arbetsuppgifter inom teamtandvård. Detta innebär att du inom din profession som tandhygienist behandlar egna patienter, såväl barn som vuxna.

Kvalifikationer:
Legitimerad tandhygienist. Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi ser gärna att du är flexibel och gillar utmaningar, men framförallt kan ge våra patienter ett gott omhändertagande.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-09-29
Referensnummer:
Dnr RS/192072
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Selinda Mitander, klinikchef
054-61 96 60
Lise-Lotte Teimar, klinikadministratör
054-61 96 60
Facklig företrädare:
Alisa Mehmedovic, SRAT
0570-71 27 70
Fredrik Hauge, Vision, nås via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-09-10
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster