Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Tandhygienist, folktandvården Våxnäs, Karlstad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Beskrivning:
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 40 timmar men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta behandling av både barn och vuxna och du blir en del i ett team med patienten i centrum. Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 6 tandläkare, 6 tandhygienister och 11 tandsköterskor. Karlstad är en stad med många sidor, bl.a. känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Kring Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå. Läs mer på www.karlstad.se

Kvalifikationer:
Tandhygienistexamen. Vi söker dig som är positiv och utåtriktad och vill arbeta i teamtandvård. För oss är det viktigt att du är öppen och ansvarstagande samt har god förmåga att kommunicera och samverka för utveckling. Vi ser också att du ger våra patienter en god vård och ett gott bemötande.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-09-29
Referensnummer:
Dnr RS/192084
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Anne Carlsson, klinikchef
054-61 47 46
Kim Backström, klinikadministratör
054-61 47 47
Facklig företrädare:
Alisa Mehmedovic, SRAT
0570-71 27 70
Fredrik Hauge, Vision
054-61 50 00, vx
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-09-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster