Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Administrativ koordinator, planerings- och ekonomiavdelningen

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Välkommen till Region Värmland och till planerings- och ekonomiavdelningen. Vi är en av fem avdelningar i regionledningskontoret och ansvarar för att tillgodose landstingsledningens och verksamheternas behov av planering, styrning, uppföljning och analyser.

Tjänsten är placerad på planerings- och uppföljningsenheten som bland annat ansvarar för förvaltning och utveckling av planerings- och uppföljningsprocessen. Enheten stödjer verksamhet och ledning inom planering, uppföljning och analys samt arbetar med framtagande av delårsrapport och årsredovisning.

Vi söker en kollega som vill jobba tillsammans med oss i en trivsam och hälsofrämjande arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter under tiden som vår nuvarande administrativa koordinator är föräldraledig.

Beskrivning:
Som administrativa koordinator är du en central person i avdelningen som hjälper till och stöttar i delar av våra processer. Både vad gäller underlag i den politiska beslutsprocessen och annat självständigt skrivarbete. Arbetsuppgifterna innefattar också att samordna avdelningens planering och uppföljning, inköp, bokning av möten och resor, mötesadministration och dokumentation, samt andra sedvanliga administrativa uppgifter. Placeringsort Karlstad.

Kvalifikationer:
Du har relevant akademisk utbildning, till exempel med inriktning mot HR, offentlig förvaltning, ekonomi, kommunikation eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdig. Du är van att arbeta självständigt, är flexibel och en god organisatör. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i svenskt tal och skrift. Goda kunskaper i Word, Powerpoint och Office 365 är ett krav och kunskaper i Excel är önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där god samarbetsförmåga och initiativförmåga värdesätts. Erfarenhet och färdigheter från skrivande arbete är ett krav och erfarenhet av administrativt arbete i politiska beslutsprocesser är meriterande.

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde efter överenskommelse
Besk. tidsbegränsning:

Vikariat 2019-08-12 till och med 2020-05-15 med eventuell möjlighet till förlängning.

Ansök senast:
2019-06-25
Referensnummer:
Dnr RS/191557
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Agneta Gustavsson, enhetschef
054-61 42 75
Helena Olsson, biträdande avdelningschef
054-61 43 66
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växel
054-61 50 00
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-06-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster