Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

 

Sjuksköterska/socionom/beteendevetare, Första linjen unga norra

Hagfors
Hälso- och sjukvård

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Om verksamheten

Första linjen unga norra är en del av enheten barn och unga norra som omfattar kommunerna Hagfors, Munkfors, Sunne och Torsby. I enheten för barn och unga norra ingår även BVC, barnmorskemottagning, familjecentral och ungdomsmottagning. Barn och unga norra ingår i verksamhetsområdet barn, unga och familjehälsa.

Region Värmland och kommunerna Hagfors, Munkfors, Sunne och Torsby startade 1 november 2017 upp verksamheten Första linjen unga norra. Verksamheten vänder sig till barn och ungdomar, 6 -20 år med lindrig till måttlig psykisk ohälsa, inklusive deras familjer.

Verksamheten är lokaliserad i norra Värmland och fungera som en mobil verksamhet. Resor sker på arbetstid med tjänstebil från utgångsorten ut i de aktuella kommunerna/orterna. Verksamheten är integrerad mellan kommun och region.

Då en första linje ska kunna identifiera olika typer av problematik samt ha en förståelse för hur psykisk ohälsa kan påverkas av olika faktorer såsom medicinska, sociala, psykologiska och skolsituation är det viktigt att personalen i verksamheten har bred kompetens. Vårt arbetslag består därför av flera olika kompetenser med syfte att komplettera varandra. Teambedömning och teamarbete är en röd tråd i verksamhetsarbetet.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av att kunna identifiera alla typer av psykisk ohälsa, behandla det som är av lindrig och måttlig art samt avgöra vad som kan behöva remitteras vidare. I arbetsuppgifterna ingår även rådgivning, konsultation och samverkan med andra verksamheter både inom kommunerna och regionen.

Kvalifikationer

Vi söker nu medarbetare med akademisk examen; legitimerad sjuksköterska, socionom eller beteendevetare med vidareutbildning såsom grundläggandepsykoterapeututbildning. Du ska ha erfarenhet av behandlingsarbete med barn, ungdomar och föräldrar/anhöriga.

Kunskap om barn och ungdomars normala utveckling och utvecklingspsykologi är ett krav.

Det är viktigt att du har förmåga att samarbeta med andra människor, är lösningsfokuserad, att du är öppen för nya arbetssätt och kan hantera en vardag som innebär olika arbetsorter. Det är också viktigt att du har förmåga och intresse av att vara delaktig i att driva och organisera verksamhetens utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Kontakt
Birgitta Persson
, Tf enhetschef
Telefon: 056447979

Facklig företrädare nås via växeln 054615000

Anställningsform:
Tillsvidare
Omfattning:
Heltid. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.
Tillträde:
Tillträde 1 mars 2020 eller enligt överenskommelse
Ansök senast:
31 oktober 2019
Publicerad:
08 oktober 2019
Referensnummer:
Dnr RS/192277
Löneform:
Individuell lönesättning
Antal platser:
1
Övrigt

Inför anställning ska du som sökande kunna visa upp ett utdrag från polisens belastningsregister.
www.regionvarmland.se/belastningsregister

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster