Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Specialistläkare, radiologi

Torsby
Hälso- och sjukvård

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Om verksamheten

Vi söker radiolog/-er till Torsby sjukhus i Värmland där vi erbjuder flexibel tjänstgöring dock med minst 50% tjänst på plats.

Vi erbjuder en arbetsplats där vi värderar flexibilitet och ett nära samarbete med kollegor och andra verksamheter högt. Röntgenmottagningen har dygnet-runt verksamhet och utför cirka 26 000 undersökningar per år. Du får 20 trevliga kollegor, fördelade över samtliga personalkategorier, vi samarbetar nära med varandra och har en familjär arbetsmiljö.

Vi är en del av Bild- och funktionsdiagnostik i Värmland, vilket är en regionklinik med utbudspunkter i Arvika, Karlstad, Kristinehamn, Säffle och Torsby. Vi samarbetar med de andra röntgenmottagningarna i Värmland med allt ifrån bokning till granskning.

I Torsby, som kan nås både med tåg och flyg, finns goda möjligheter för en aktiv fritid med skidtunnel, utförsåkning, stora svampskogar, hjortronfyllda myrar och fina fiskesjöar.

Arbetsbeskrivning

På röntgenmottagningen har vi DT, MR, ultraljud, konventionell röntgen och genomlysning. Vi utför de flesta undersökningarna, om du har kompetens för något vi inte utför, finns det möjlighet att införa det. Vi använder Sectra RIS/PACS och du erbjuds hemgranskningsstation för hemarbete.

I uppdraget ingår beredskapstjänstgöring kvällar och helger. Vi utnyttjar TMC för distansgranskning av undersökningar nattetid. Jourerna är fördelade över läkare med flera tjänstgöringsorter i en så kallad länsjour som hanterar både Torsby- och Arvikasjukhus akuta undersökningar, Karlstad har en egen jourlinje.

Kvalifikationer

Du ska ha specialistkompetens som radiolog och vi ser gärna att du har arbetat som specialist i några år. Meriterande kunskaper är all MR, samt ultraljud med kontrast. Personliga egenskaper som värderas högt är en positiv livssyn, empati och lyhördhet. Som yrkesperson söker vi dig som är professionell, kommunikativ och med bra samarbetsförmåga.

Kontakt
Jonas Söderberg
, Enhetschef
Telefon: 054615425

Facklig företädare Emma Johanna Samuelsson, Läkarföreningen, tfn 054-191778

Anställningsform:
Tillsvidare
Omfattning:
Heltid 100 procent
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
31 januari 2020
Publicerad:
02 december 2019
Referensnummer:
Dnr RS/192769
Löneform:
Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs:
Ja
Körkort krävs:
Nej
Antal platser:
1
Övrigt

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster