Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Vårdadministratörer, psykiatriska öppenvården, Karlstad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Psykiatrisk öppenvård Karlstad ska ge god psykiatrisk vård till de svårast psykiskt sjuka inom upptagningsområdet Karlstad, Hammarö, Kil och Forshagas kommuner. Psykiatrisk öppenvård ska så långt som möjligt ses som en del av närsjukvården och erbjuda vård och behandling i patientens närmiljö. Arbetet ska präglas av samverkan med patient, närstående och andra samverkanspartners såsom annan hälso- och sjukvård, kommuner, personligt ombud, patient- och anhörigorganisationer, skola, Försäkringskassa och arbetsförmedling.

Beskrivning:
Vi söker medarbetare som vill arbeta som vårdadministratör i en spännande roll med varierade arbetsuppgifter! Vårdadministratörerna hos oss har ett mycket omväxlande arbete och det finns stora möjligheter att utvecklas inom olika områden. Vi söker nu tre vårdadministratörer på heltid med ansvar att tillsammans med övriga vårdadministratörer arbeta med vårddokumentation i Cosmic, uppföljningsarbete, receptions- och kassaarbete samt andra sedvanliga vårdadministratörsuppgifter. Arbetet är mycket varierande och innebär ett nära samarbete med andra personalkategorier, såväl internt som externt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare med goda kunskaper i svenska språket. Du är flexibel, initiativrik, noggrann, har ett gott bemötande en god organisations- och samarbetsförmåga. Du trivs med att ge bra service till både patienter och medarbetare inom verksamheten. Det är viktigt att du har förmåga att prioritera i stressiga situationer. Vidare värdesätter du ett gott samarbete med dina kollegor. Det är ett självständigt arbete för en ansvarstagande problemlösare. Du vill tillsammans med oss arbeta för en god psykiatrisk vård med patientfokus, kvalitet och kontinuitet. Du är ett av våra ansikten utåt och ska kunna sköta kontakter med våra patienter och intressenter på ett smidigt och bra sätt.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-09-01
Referensnummer:
Dnr RS/191903
Antal platser:
3
Kontaktperson:
Susanne Sandén, tf avdelningschef
054-61 46 54
Facklig företrädare:
Vision via vår växel
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-08-07
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster