Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

ST-läkare, kvinnosjukvården, Värmland

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Vårt uppdrag är att ge länets befolkning gynekologisk och obstetrisk vård samt obstetrisk öppen- och slutenvård. Varje år hjälper vi ca 3000 barn till världen från vecka 28+0 och vi bedriver även en stor mottagnings-och operativ verksamhet inom obstetrik, benign gynekologi och gynekologisk onkologi och tumörkirurgi. Huvudsakligen är förlagda till Centralsjukhuset i Karlstad men det bedrivs även öppenvård på andra orter.

Sedan mars 2019 är vi en HBTQ-certifierad verksamhet, något vi är stolta över!

Vi fokuserar på god arbetsmiljö, hälsosamma scheman, värdegrundsarbete och verksamhetsutveckling. Här får du ett arbete tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor.

Beskrivning:
Vi söker nu en ST-läkare/vik underläkare inom obstetrik och gynekologi. Vi har en väl fungerande ST-utbildning och du kommer att bli en del av en väldigt bra arbetsgrupp som idag omfattar 12 ST-läkare. Det finns en ST-läkarchef/studierektor som ansvarar för utbildningen. Det finns även introduktionsplan och du kommer att få en personlig handledare. Hela ST-utbildningen kan genomföras i Karlstad. Möjligheterna till fortsatt utbildning och utveckling är goda. Som ST-läkare inom kvinnosjukvården möter man patienter med obstetriska och gynekologiska åkommor. I arbetsuppgifterna ingår mottagningsverksamhet, operation, förlossningsvård, avdelningsarbete, mm. Arbetet sker både självständigt och under handledning. Jourarbete ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare med intresse av kvinnosjukvård. För att trivas hos oss är det viktigt att du trivs med samarbete med olika yrkeskategorier. Du har god självkännedom och god förmåga att kommunicera med patienter och kollegor.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-08-31
Referensnummer:
Dnr RS/191905
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Katarina Björkman, studierektor/ST-läkarchef
054-61 56 44
Maria Gröndahl, tf verksamhetschef
054-61 57 32
Facklig företrädare:
Pontus Bjerre, Läkarföreningen, via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-08-08
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster