Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Sjuksköterskor, neurologi- och rehabiliteringskliniken avd 34, Karlstad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Välkommen i teamet!

Hos oss på neurologi- och rehabiliteringskliniken har vi en avsevärd blandning av urakut vård till vård över lång tid. Vi är med hela vägen. Du kan ena dagen ta emot patienter från IVA eller stå ute på helikopterplattan för att få iväg en patient till Uppsala, till att nästa dag få uppleva att vara en del i patientens långa kamp för att komma upp på sängkanten, pussa frun för första gången och till slut gå ut från avdelningen - med allt vad det innebär av toppar och dalar under vårdtiden. Blandningen av urakut vård och vård över längre tid gör att vi har "lite av allt det göttiga i påsen" som en medarbetare sa. Välkommen du också!

Neurologin utvecklas mycket snabbt. För att hänga med behöver vi nu komplettera våra kompetensområden och team med nya och "gamla" medarbetare.

Vi söker flera olika kompetenser för att kunna fortsätta vara en komplett neurologiklinik även i framtiden.

Beskrivning:
Det här är vi på neurologi- och rehabiliteringskliniken:

Vi är två specialistkliniker i en. Vi har ansvar för neurologisk vård samt rehabiliteringsmedicin i Värmland. Vi är ett eget verksamhetsområde, något som är ovanligt utanför universitetssjukhusen. Här har vi slutenvård på två vårdavdelningar, stor öppenvårdsmottagning, dagrehabilitering samt egen jourlinje för neurologi. Avdelning 34 är en avdelning där vi vårdar och rehabiliterar personer med neurologiskta sjukdomar samt personer med förvärvade hjärnskador som rehabiliteras på hjärnskadeteamet. Avdelningen har 10 vårdplatser för akut neurologi och 7 platser för rehabilitering på hjärnskadeteamet. All neurologisk vård är samlad i ett verksamhetsområde stroke, hjärnskadeteam, rehabilitering, akuta och kroniska neurologiska sjukdomar.

Vi håller oss uppdaterade och tar till oss nya rön vilket ger god och stabil kompetens inom alla yrkesgrupper. Kurser och konferenser är därför en del i vår utveckling. På vår klinik är det nära till erfarna kollegor och teamet runt patienten är grundbulten i vårt arbete. Våra chefer finns nära och vi månar om en öppen kultur där vi lyfter både problem och glädjeämnen. En annan yrkesgrupp som tillhör kliniken är kuratorer och vi har också nära samarbete med arbetsterapeuter, fysioterapeuter, neuropsykologer, logoped, musikterapeut och dietist.

Du som arbetar på kliniken får inte bara inskolning och handledning. Vi har både fortbildning med externa utbildare och internutbildning för alla kategorier bland annat så kallat körkort för neuro, hjärnskadeteam och stroke. Är du nyfärdig sjuksköterska erbjuder regionen ett kliniskt utvecklingsprogram. Inskolning och handledning anpassas individuellt och efter kompetensområde.

Mixtjänstgöring. Möjlighet att jobba enbart natt finns.

Kvalifikationer:
Det här är du:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som vill vara med och driva utvecklingen framåt både inom neurologi, strokevård och rehabiliteringsmedicin Det ger oss och den vård vi bedriver ännu bättre resultat. Vi vill att du är en positiv person som gillar att jobba i team, stötta kollegor, utveckla dig själv och arbetskamrater samt stimuleras av utmaningar. Erfarenhet inom området ses som positivt men du som är helt ny är välkommen att bygga upp din erfarenhet och kompetens här hos oss.

Vi verkar inom ett område som är i snabb utveckling och vi är ambitiösa och måna om att hänga med.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

eller tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse Urval sker kontinuerligt
Ansök senast:
2019-08-25
Referensnummer:
Dnr RS/191573
Antal platser:
2
Kontaktperson:
Lisa Häggeborn, avdelningschef
054-61 70 49
Maria Mattsson, avdelningschef
054-61 70 44
Facklig företrädare:
Vårdförbundet nås via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-06-12
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster