Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Specialpedagog, habiliteringen i Värmland

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Barn- och ungdomshabiliteringen är en länsövergripande specialistresurs för personer med varaktiga funktionsnedsättningar. Målgruppen är barn och ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning och /eller neurologisk betingad rörelsefunktionsnedsättning, många har även neuropsykiatriska tillstånd.

På habiliteringen arbetar vi familjeorienterat med barnets behov i centrum för att skräddarsy insatserna. Vi jobbar i tvärprofessionella team, här får du ett varierat arbete med engagerade kollegor samt stor möjlighet att utveckla arbetet. Det mesta av verksamheten är förlagt till Karlstad, men det finns även kontor i Arvika, Kristinehamn, och Torsby.

Vi söker nu en nyfiken, engagerad specialpedagog med placering i Karlstad. Vi erbjuder dig att arbeta i nära samarbete med kollegor med lång arbetslivserfarenhet och en stor portion av kompetens, humor och värme.

Beskrivning:
Som specialpedagog ansvarar du för habiliteringsinsatser i nära samarbete med andra yrkesprofessioner, utifrån enskilda barn/ungdomars och familjers behov. Konsultation och kunskapsöverföring, kring funktionsnedsättningens konsekvenser i vardagen, till föräldrar och personal är en viktig del i arbetet. Du får: - Arbeta i tvärprofessionellt team utifrån en helhetssyn på insatser inriktade till barn och ungdomar med funktionshinder. - Goda möjligheter till kompetensutveckling internt och externt, både yrkesspecifikt och habiliteringsövergripande. - Mentorstöd. - Varierat arbete med både individuella insatser och gruppverksamhet, samverkan med nätverk och andra verksamheter inom landsting och kommun.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har specialpedagogisk examen, gärna med erfarenhet av barn och ungdomar med funktionsnedsättningar. För att trivas hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga då arbetet innebär samarbete såväl inom som utanför verksamheten. Om du är en person som har ett gott pedagogiskt förhållningssätt, är engagerad, och intresserad av utvecklingsarbete och dessutom har relevant klinisk erfarenhet är du förmodligen den vi söker! Körkort erfordras, leasingbil finns.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-01-31
Referensnummer:
Dnr RS/190103
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Marianne Fleron, enhetschef
 
054-61 85 53
 
Facklig företrädare:
Irene Eriksson, specialpedagog och facklig företrädare
 
0550-861 78
 
Övrigt:
Inför anställning vid Barn- och ungdomshabilitering ska du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Begäran om utdrag ur belastningsregistret för personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder." Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-01-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster