Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

ST-läkare, vårdcentralen Kristinehamn/Nybble

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Vill du arbeta i en miljö där patienten är i fokus, du får inflytande, känna delaktighet, arbetsglädje och yrkesstolthet? Välkommen till Vårdcentralen Kristinehamn Nybble. Vi har cirka 13 000 listade patienter och ligger i östra Värmland.

Samarbete är vår ledstjärna. Vi tar hand om varandra och våra patienter på allra bästa sätt.

Beskrivning:
Vi söker dig som vill arbeta som ST läkare med inriktning allmänmedicin. Här får du arbeta tillsammans med erfarna distriktsläkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, psykolog, kurator, dietist, fotterapeuter och vårdadministratörer. I arbetsuppgifterna ingår akut och planerad mottagningsverksamhet. Vi sätter stor vikt att du som ST-läkare har lätt för samarbete med övriga personalkategorier och trivs bra med att arbeta tvärprofessionellt i team runt patienterna. Du kommer att under handledning delta i alla vårdcentralens förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare och önskar fortsätta din utbildning inom allmänmedicin. Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta med alla yrkesgrupper. Vi efterfrågar hög ansvarskänsla, god förmåga att lyssna in och bedöma patientens behov.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-01-31
Referensnummer:
Dnr RS/190116
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Gerda Geiborg Larsson, enhetschef
 
0550-864 45
 
Facklig företrädare:
Anders Holm, Läkarföreningen
 
070-364 31 95
 
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-01-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster