Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Folkhälsostrateger, folkhälso- och samhällsmedicinska enheten, Karlstad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Enheten är ett kunskapscentrum inom folkhälsoområdet som stödjer och samordnar det strategiska folkhälsoarbete, skapar förutsättningar för och genomför insatser i syfte att uppnå uppsatta mål i Regionplan och folkhälsostrategi. En del av uppdraget är att arbeta för en hälsofrämjande hälso- och sjukvård i intern samverkan. Lika viktigt är att bistå länets kommuner att arbeta hälsofrämjande och förebyggande.

Beskrivning:
Region Värmlands folkhälso- och samhällsmedicinska enhet söker folkhälsostrateger, vi söker två nya medarbetare varav en tillsvidareanställning och ett vikariat.

Din roll som folkhälsostrateg innebär att strategiskt arbeta med folkhälsofrågor. Du kommer bland annat att bidra i det strategiska arbetet, inom enheten och i samverkan med andra samarbetspartners som finns både inom och utanför organisationen. Planera, organisera och genomföra större och mindre sammankomster och utbildningar. Representera Region Värmland i lokala, regionala och nationella nätverk.

Vi planerar att genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden. Du är välkommen med din ansökan redan idag.

Kvalifikationer:
Du som söker tjänsten ska ha en akademisk utbildning i folkhälsovetenskap. Du är van att arbeta självständigt, är flexibel, har god analytisk förmåga, kan arbeta och samverka i team och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du tycker det är roligt att delta i utveckling och utmaningar. Erfarenhet av arbete med statistiska analyser, arbete i offentligt politiskt styrd verksamhet och strategiskt arbete är meriterande. Har du dessutom god förmåga i processledning och en vana att utveckla leda och inspirera arbete i nätverk är du kanske den vi söker.

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

En tillsvidareanställning och ett vikariat

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-04-26
Referensnummer:
Dnr RS/191083
Antal platser:
2
Kontaktperson:
Anna-Carin Johansson, enhetschef
054-61 41 36
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växel
054-61 50 00
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-04-10
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster