Till startsidan
Start /Hälsa & vård /Patienthotell /Guldkornet kök och kafé

Guldkornet kök och kafé

På patienthotellets restaurang Guldkornet, Centralsjukhuset Karlstad, serverar vi frukost, lunch, middag och individanpassad kost. Du är också välkommen att fika hos oss.

Potatisar

Här kan du sätta dig till bords i en avspänd miljö och njuta av mat och dryck. Vi lagar god mat från grunden, helst av närproducerade och ekologiska råvaror och erbjuder individuell anpassning efter önskemål. Restaurangen har fullständiga rättigheter.

När restaurangen har stängt finns kaffe, te och smörgås i hotelllobbyn. Vi erbjuder även bordsbeställning och catering. Här hittar du priser och vad du kan beställa för mat till din buffé.

Sommarstängt

Guldkornet har sommarstängt fredag 4 juli till måndag 21 juli.

Glad sommar!

Matsedlar Guldkornet kök och kafé

Guldkornets buffémeny

Buffé och andra små rätter för vardag och fest. Enkla att ta med!

Beställ på telefon: 010-834 83 08

Måndag
  • Vegetarisk: Biffar på ärtfärs, fänkål och purjolök med äppelsatziki.
  • Kycklinglasagne med tomat och parmesan.
  • Sejryggfilé med basilikasås och färska grönsaker.
Tisdag
  • Vegetarisk: Wok på färska grönsaker, bönor, nudlar och koriander
  • Panerad sejryggfilé med avokadocréme med lime och chili.
  • Kyckling tikkamasala med koriander och ris.
Onsdag
  • Vegetarisk: Lasagne med aubergine, körsbärstomater, mozzarella och
    chilicréme.
  • Färsbiffar med pepparsås och stekt potatis.
Torsdag
  • Vegetarisk: Kockens val
  • Helstekt fläskkarré med bearnaisesås och rostad potatis.
  • Oxbringa med pepparrotsås rotsaker och rosmarin.
Fredag

Stängt

Lördag

Stängt

Söndag

Stängt

Måndag

Stängt

Tisdag
  • Pasta bolognese på ärtfärs med rödvin och parmesan
  • Parmesanost panerad kyckling med chilidipp
Onsdag
  • Morotsbiffar med sås på soltorkade tomater och
    basilika
  • Schnitzel med skysås, gröna ärtor och
    kryddsmör
Torsdag
  • Blomkåls curry med linser, spiskummin, paprika, vitlök och kokos
  • Lasagne medctomat och parmesanost.
Fredag
  • Kocken val
  • Helstekt fläskkarré, bearnaisesås och rostad vitlökspotatis
Lördag

Fylld kotlettrad med örter & lagrad ost, rödvinssky och broccoli

Söndag

Ugnsrostad majskyckling, aioli med färska örter och ugnsbakad potatis

Bröd

  • Fralla med pålägg och grönsaker - 35 kronor
  • Filmjölksbröds smörgås - 38 kronor
  • Räksmörgås - 120 kronor

Tre snittar - 30 kronor/styck

  • Räk, dill och citron
  • Ost med päronconfite
  • Rulle med tomat, parmesan och basilika

Paj med blandsallad (3 portioner) - 300 kronor/styck

  • Kycklingpaj
  • Köttfärspaj
  • Fetaostpaj med oliver

Fyra sallader

  • Kycklingsallad - 99 kronor
  • Rökt skinka och brieost - 99 kronor
  • Greksallad med fetaost och oliver - 89 kronor
  • Räksallad - 120 kronor

Att dricka till

  • Kaffe, te - 20 kronor
  • Mineralvatten och dricka - 20 kronor
  • Juice - 20 kronor

Hembakade kakor och frukt

  • Kaka - 25–35 kronor
  • Frukt - 10 kronor

  • Marinerad fläskfilé
  • Kycklingspett
  • Timjan och rosmarin kryddad rostbiff
  • Pastasallad med handskalade räkor och pesto
  • Fetaostpaj med kalamataoliver
  • Hembakad focaccia med paprikacréme
  • Oliver och soltorkade tomater
  • Tre sorters ostar, päronmarmelad, melon och kex
  • Tomatsallad
  • Kronärtskocksallad
  • Bönsallad
  • Blandsallad

Pris: 325 kronor per person

Minsta antal för att beställa buffén är 30 personer.

  • Tre sorters kallskuret
  • Potatissallad alternativt potatisgratäng
  • Tomatsallad
  • Bönsallad
  • Kronärtskocksallad
  • Vitlökscrème
  • Blandsallad
  • Hembakat bröd och smör

Pris: 189 kronor per person

Minsta antal för att beställa buffén är 10 personer.

Prisinformation

  • Frukost: 89 kronor
  • Lunch vardag: 119 kronor
  • Lunch helg: 125 kronor
  • Middag: 89 kronor

Öppettider

Frukost

Måndag–fredag: 07.00–09.00
Lördag, söndag och helgdag: 08.00–09.30

Lunch

Måndag–fredag: 11.30–14:00
Lördag, söndag och helgdag: 11.30–13.30

Middag

Måndag–söndag och helgdag: 17.30–18.30

Kafé och kiosk

Kaféet i restaurangen är öppet alla dagar 08.00–18.30.

Receptionskiosk finns för hotellets gäster.

Ta gärna kontakt med oss för mer information och menyförslag.

Ola Eriksson Hildemar
Kock
Telefon: 010-834 83 08
E-post: ola.erikssonhildemar@regionvarmland.se

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?