Till startsidan
Start / Hälsa & vård / Patienthotell / Guldkornet kök och kafé

Guldkornet kök och kafé

På Patienthotellets restaurang Guldkornet serverar vi frukost, lunch, middag och individanpassad kost. Du är också välkommen att fika hos oss.

Potatisar

Här kan du sätta dig till bords i en avspänd miljö och njuta av mat och dryck. Vi lagar god mat från grunden, helst av närproducerade och ekologiska råvaror och erbjuder individuell anpassning efter önskemål. Restaurangen har fullständiga rättigheter.

När restaurangen har stängt finns kaffe, te och smörgås i hotelllobbyn. Vi erbjuder även bordsbeställning och catering. Här hittar du priser och vad du kan beställa för mat till din buffé.

För mer information och menyförslag kan du kontakta oss på telefonnummer:
010-834 83 08 eller ola.erikssonhildemar@regionvarmland.se.

Aktuella erbjudanden advent, jul och nyår

Guldkornet kök & Café Patienthotellet har under december ett antal erbjudanden för beställning och avhämtning.

Se mer information nedan för respektive erbjudande.

Här kommer ett erbjudande på en liten försmak av julens godsaker för avhämtning på Guldkornet kök & Café Patienthotellet mellan 7-17 december.

Ring eller maila oss senast 3 dagar innan man vill ha beställningen

Adventstallrik 185 kronor

Matjessill, inlagd sill, senapssill, dillpotatis, västerbottenost, gravad lax med hovmästarsås, varmrökt lax med romsås, ägghalvor med räkor & dill, julskinka med senap, rökt bog, rostbiff, rödbetssallad, smör & bröd.

Risá la malta med jordgubbsås + 50 kronor.

Erbjudande - Adventstallrik i PDF för utskrift Pdf, 1 MB.

Telefon: 010-8348308
e-post: ola.erikssonhildemar@regionvarmland.se

Vi på Patienthotellet vill samtidigt passa på att önska en god advent.

Här kommer ett erbjudande på en liten försmak av julens godsaker för avhämtning på Guldkornet kök & Café Patienthotellet mellan 7-17 december.

Ring eller maila oss senast 5 dagar innan man vill ha beställningen.

Julbuffé 295 kronor / person - Minsta beställning 25 personer

Matjessill med tillbehör, inlagd sill, pepparrots sill med äpple och purjolök, västerbottenost, dillpotatis, ägghalvor med skagen, gravad lax med hovmästarsås, rökt lax med romsås, julskinka med senap, rostbiff, rökt bog, viltkorv, rödbetssallad, köttbullar, prinskorv, jansons frestelse, omelette med champinjon stuvning, rödkål smör & bröd.

Risá la malta med jordgubbsås + 50 kronor/person

Erbjudande - Julbuffé i PDF för utskrift Pdf, 1 MB.

Telefon: 010-8348308
e-post: ola.erikssonhildemar@regionvarmland.se

Vi på Patienthotellet vill även passa på att önska alla våra gäster en God jul & Gott nytt år!

Vi närmar oss helgerna med stormsteg!

Till dig som jobbar på jul & nyårsafton erbjuder Guldkornet kök & café följande för avhämtning.

Jägarkryddad laxfilé från Lillängen samt rostbiff med örter & vitlök från Skafferi Värmland, picklad gulbeta samt sallads på potatis, parmesanost, rosmarin, timjan och krasse.

Dessert: Ris à la Malta med jordgubbsås och rostad mandel.

Samt dryck

Pris: 270 kronor

Jul och Nyårserbjudande i PDF för utskrift Pdf, 1 MB.

Ring eller maila oss och beställ senast 19 december för julafton och 27 december för nyår.

Telefon: 010-8348308
e-post: ola.erikssonhildemar@regionvarmland.se

Vi på Patienthotellet vill även passa på att önska alla våra gäster en God jul & Gott nytt år!

Matsedlar Guldkornet kök och kafé

Måndag

Torskfilé med färska grönsaker och hummersås

Majsbiffar med matvete, jalapeno, tomat, avocado och chilidipp

Tisdag

Sidfläsk med råkakor och lingon från Torfolk Gård

Vegetariska biffar på åkerböna, champinjoner och gräslökssås

Onsdag

Kyckling piccata med tomat och rostad paprika och vitlökssås

Pasta med rostade grönsaker, bönor, vitlök, kapris och citron

Torsdag

Färsbiffar med grönpepparsås och gröna ärtor

Tortillas med färska grönsaker, kidnybönor, salsa & crème fraiche

Fredag

Rosmarinkryddad fläskkarré med Bearnaisesås och klyftpotatis

Fiskfilé med grönsaker, panko och basilika

Lördag

Fiskgratäng med färska grönsaker och räkor

Söndag

Cajunkryddad stekt kyckling med rostad potatis med vitlöksdipp

Måndag

Lasagne med basilika och mozzarella

Sötpotatisplättar ugnsbakad vitkål med gräddig tomat och chilisås

Tisdag

Sidfläsk med löksås alt nävgröt och lingon

Bönbiffar med fetaost, soltorkade tomater och basilika

Onsdag

Kycklingbiffar m citron och gräslöksås

Pasta med vegetarisk bolognese, örter och parmesan

Torsdag

Stekt fiskfilé med skarpsås och citron

Blomkålsbiffar med currysås och klytfpotatis

Fredag

Schnitzel med rödvinssås samt rostad potatis och örter

Fiskfilé med färska grönsaker och vitvinssås med gräslök

Lördag

Färsbiffar med dragonsås och vitlöksstekt potatis

Söndag

Kyckling med bbq-sås och ugnsbakad potatis

Måndag

 

Tisdag

 

Onsdag

 

Torsdag

 

Fredag

 

Lördag

􀁏􀁂􀁑􀁔􀃌􀁔

Guldkornets buffémeny

Guldkornets buffémeny (pdf) Pdf, 3 MB.

Prisinformation

  • Frukost: 78 kronor
  • Lunch vardag: 98 kronor
  • Lunch helg: 108 kronor
  • Middag: 83 kronor

Till dig som äter ofta erjuder vi 10 lunchkuponger för 900 kronor.

Öppettider

Frukost

Måndag–fredag: 07.00–09.00
Lördag, söndag och helgdag: 08.00–09.30

Lunch

Måndag–fredag: 11.30–13.30
Lördag, söndag och helgdag: 11.30–13.30

Middag

Måndag–söndag och helgdag: 17.30–18.30

Kafé och kiosk

Kaféet i restaurangen är öppet alla dagar 08.00–18.30.

Receptionskiosk finns för hotellets gäster.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?

Till toppen