Till startsidan
Start / Kultur / Kulturutveckling / Mediecenter Värmland / Strömma/låna material

Strömma/låna material från Mediecenter

Vi erbjuder våra kunder möjligheten att strömma/låna både film och radioprogram via vår mediekatalog. Här hittar du information om hur du går tillväga för att söka och boka material.

Hela vårt utbud hittar du i vår mediekatalog. För att låna och strömma måste du vara registrerad och godkänd medlem. 

Du kan även

Att skapa konton

Skapar konto gör du på webbplatsen SLIPlay.

Finns din arbetsplats inte med i listan kontakta oss (se kontaktuppgifter ovan). Jobbar du inom en förening - utse en ansvarig och hör av er så fixar vi konton. Du som jobbar på ett studieförbund registrerar dig som lärare. Har du deltagare som vill ha konton registrerar de sig som elever och du godkänner och administrerar dem. 

Elevkonton

Alla elever/deltagare kan skapa egna konton för att strömma media. Eleverna gör sina nyregistreringar via sidan sliplay.se/mediecentervarmland.

Här hittar du en lathund för elevkonton (pdf) Pdf, 202 kB.

Lånetider

Begränsa lånetiden så mycket du kan. Förlängning av material måste göras via telefon eller e-post. Det går inte att göra via SLI.

Distribution

Allt fysiskt material skickas med post direktadresserat till dig som beställare.

Returnera material

Returnera materialet till oss med förutbetalt porto på kuvert, alternativt adresslapp för paket, som du får med sändningen från oss. Du ordnar själv så att kuvert/paket lämnas in på posten alt. går med ordinarie posthämning från skolan. Behöver du returkuvert/adresslapp - ring oss på 010-833 10 60.

OBS! Kom ihåg att skicka returer i tid så att vi har materialet hos oss senast det datum som står på följesedeln!

Tipsa oss om film

Har du sett någon film som du tycker att vi borde ha i vårt utbud så hör av dig till oss. 

Vi vill veta filmens titel, vilka användningsområden den är tänkt för samt för vilka åldrar och ämnen du tycker att den passar. Ring eller e-posta oss.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?