Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Psykolog, Första linjen unga Karlstadsområdet

Arbetsplats:


Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Beskrivning:
Region Värmland bedriver tillsammans med kommunerna Forshaga, Grums, Hammarö, Karlstad och Kil en första linjeverksamhet. Verksamheten består av personal från både Region Värmland och kommunerna och vänder sig till barn och ungdomar 620 år med lindrig till medelsvår psykisk ohälsa samt riskbruk. Verksamheten är lokaliserad i centrala Karlstad men kan även fungera som en mobil verksamhet där delar av arbetstiden kommer att ske på plats ute i de aktuella kommunerna. Då en första linje ska kunna identifiera olika typer av problematik samt ha en förståelse för att psykisk ohälsa, medicinska faktorer, sociala faktorer och skolsituation påverkar varandra är det viktigt att personalen i verksamheten har bred kompetens. Vårt arbetslag består därför av psykologer, sjuksköterska, socionomer, beteendevetare, läkare, enhetschef, vårdadministratör samt administratör.

Arbetsuppgifterna består av att kunna identifiera alla typer av psykisk ohälsa, behandla lindrig till medelsvår psykisk ohälsa samt avgöra vad som kan behöva remitteras vidare. En del av arbetsuppgifterna består av konsultation, rådgivning och samverkan med andra verksamheter både externt och internt. Behandlingsinsatserna kan vara både enskilt, i grupp, via Skype och KBT via nätet.

Kvalifikationer:
Vi söker nu en legitimerad psykolog. Vi ser gärna att du har vidareutbildning såsom psykoterapiutbildning, specialistutbildning eller liknande och att du har erfarenhet av behandlingsarbete med barn, ungdomar och föräldrar/anhöriga. Det är viktigt att du har förmåga att samarbeta med andra människor, är lösningsfokuserad och att du är intresserad av att utvärdera behandlingsinsatser och effektivisera arbetssätt. Det är också viktigt att du har förmåga och intresse av att vara delaktig i att driva och organisera verksamhetens utvecklingsarbete. Vidare ser vi gärna att du har intresse av att föreläsa och samverka med andra aktörer. Region Värmland har ett nära samarbete med Psykologprogrammet på Karlstad Universitet där du exempelvis kan föreläsa för studenter, ta emot studiebesök och vara handledare för kandidater och PTP-psykologer. Egenskaper som värderas högt är flexibilitet, öppenhet, god kommunikations- och samarbetsförmåga för att vi tillsammans ska skapa en god arbetsmiljö.

B-körkort är ett krav.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-03-01
Referensnummer:
Dnr RS/190413
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Christina Sand, enhetschef
054-61 83 29
Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-02-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster