Till startsidan

Regionservice

Regionservice är en serviceorganisation som finns till för regionens verksamheter, patienter, besökare, medarbetare, externa vårdgivare, kommuner och övriga intressenter.

I receptionerna ger vi information till patienter och besökande samt tar emot anmälan inför besök inom hälso- och sjukvården.

Telefonväxeln är bemannad med telefonist dygnet runt.

Vi ansvarar för städningen av lokalerna, så att våra besökare och personal upplever det som en välkomnande miljö att vistas i. Rent och välstädat bidrar till att eliminera smittspridning.

Vaktmästeritjänster och distribution av olika typer av gods inom och mellan landstingets anläggningar ingår också i vårt uppdrag. Vid sjukhusen i Arvika och Karlstad utför vi patienttransporter inom sjukhusen.

Måltidsproduktionen är samlad till storköksenheten vid Centralsjukhuset. Här producerar vi patientmåltider till Centralsjukhuset, Sjukhuset i Arvika och Rättspsykiatrin i Kristinehamn samt lunchrätter till våra restauranger i Karlstad.

För våra patienter, besökande och anställda finns Butik och café Träffpunkten samt Restaurang Solsidan vid Centralsjukhuset och Restaurang Treklövern i Regionens hus. I övriga länet finns det externa entreprenörer som erbjuder denna service.

Region Värmland
Regionservice
Centralsjukhuset
651 85 Karlstad

Besöksadress:
Älvgatan 49

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?